Hundbiten - en blogg om hundträning / klickerträning med Lina, Pejla & Zaphod

Direktlänk till inlägg 4 april 2007

Onsdag, torsdag, fredag.

Av Lina - 4 april 2007 10:41

Det är så mina barn räknar på fingrarna för att komma fram till hur många dagar det är kvar tills vi ska hämta Pejla. Onsdag, torsdag, fredag. Tre alltså! Så när jag säger att det faktiskt bara är två dagar är de övertygade om att jag inte kan räkna ordentligt.

Vi har haft hantverkare här i evinnerliga tider, men nu äntligen har de gett sig av. Badrummet är förvisso inte klart än, men deras jobb är gjort, och jag känner mig åter hemma i mitt eget hem. Ingen som man behöver smyga för längre, ta hänsyn till i köket, ingen som bryr sig om jag har jeans eller morgonrock klockan sju på morgonen. Skönt!

Badrummet ligger innanför sovrummet, och eftersom renoveringen har dammat rejält har vi flyttat sängen till vardagsrummet, där vi alltså huserat i ungefär en månad. Byggdamm har en tendens att tränga in i minsta skrymsle, så garderoberna har under denna period tömts på allt innehåll; vi har istället använt vardagsrummets fåtöljer som klädhängare.

Men! På fredag kommer en hundvalp till huset, och av allt att döma är det nog bäst att plocka undan allt löst, så som strumpor, tröjor och jeans, för att inte fresta valpen för mycket. Och eftersom hela sovrummet är täckt av ett tjockt lager damm, så finns här att göra. Trist och tråkigt, men det får ju tiden att gå. Det är ju faktiskt bara två dagar kvar (eller tre, hur man nu väljer att räkna).

 
 
Malin

Malin

4 april 2007 14:57

Tassade denna gången hit från AoH, kände genast igen mig. Hittat hit från min kompis Emma's sida innan. Lycka till med valpen! Husfriden ett minne blott för en tid framöver! *fniss* Jag har idag 4 dagar kvar! Pysslar o grejar, jättekul ska det bli! Dock har jag ju en hund redan som är i startgroparna på tävlingssäsongen, blir lite pyssel att få ihop det. Tur man har en förstående sambo ibland! Kika gärna in hos oss! GLAD PÅSK!

http://www.madofi.se

 
Ingen bild

Hundbiten

4 april 2007 18:37

Hej! Jag har minsann varit och kikat inne hos dig också, och Fido är ju inte att leka med! Vilken goding! Doggy är inte dum han heller, för den delen :)

 
La famiglia

La famiglia

4 april 2007 22:44

Det är ju väldigt frestande att nu såhär fem i tolv överösa dig med goda råd inför hämtningen av valpen. Men ett av alla goda råd man får i hundböcker är att inte lyssna på goda råd från andra hundägare. Så därför bör du inte besöka min blogg den närmaste tiden. Goda råd till nyblivna hundägare kommer det förhoppningsvis att hagla av där.

http://liteavvarje.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Hundbiten

5 april 2007 08:23

Attans! Tänk om jag hade haft vanan inne att läsa MIN EGEN blogg före alla andras, så här på morgonkvisten. Det är redan för sent. Jag har redan sett eländet. Och jag väntar med förtjusning på resultatet :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 26 september 2011 11:59

Nu har jag bloggat på bloggplatsen/bloggagratis i fem år! Men nu är det dags att flytta vidare. Jag har haft hemsida och bloggar lite utspritt under en lång period, men har nu äntligen samlat ihop allt på ett enda ställe.   Den här bloggen får li...

Av Lina - 23 september 2011 15:42


Vill bara nämna att jag har ett helt nytt täcke, Back on Track, 74 cm, till salu. Jag lyckades beställa ett alldeles för stort täcke, och säljer det därför nu på Tradera.    Länk till annonsen   Bild framletad på nätet för att illustrera m...

Av Lina - 21 september 2011 15:19

Jag håller en grundlydnadskurs på Torsby BK på onsdagförmiddagarna och har en blandad grupp av engagerade deltagare. Jag gillar verkligen att hålla kurs, och när man får deltagare som verkligen vill träna, är det extra givande.   Vi har under kur...

Av Lina - 18 september 2011 18:17

Jag håller på att undersöka intresset för Åsa Jakobssons kurs i avslappning/uppmärksamhet. Åsa bor i Skåne, men jag har länge velat ta upp henne till Torsby/Värmland för denna kurs.   Vi behöver ett gäng på 6 ekipage, plus ett antal observatörer....

Av Lina - 31 augusti 2011 15:53

Igår var vi i Värmskog på vallningskurs igen. Och det hände en hel del för Zaphods och min del. Vi gick, återigen, i liten fålla, i koppel som jag släppte ganska omedelbart för att komma på andra sidan fåren. Första passet gick finfint! Han går för n...

Ovido - Quiz & Flashcards